Finishing touches on recent 1″ scale Roombox/Conservatory Project

Last month we were commissioned to build a Room box with attached Conservatory to house little pewter figurines purchased by our customer when she was traveling abroad.

We made our own brickwork and added some visuals to bring this project to life. Aida added a weathering technique to make the brick look a bit worn. Also, check out the view through the window. Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s